Eto ja i moja ljubav. Zajedno smo vec 7 mjeseci, Jako se volimo..Super nam ide i rijetko se svadamo. Tu i tamo uglavnom mojom krivnjom njeno srce zacuka kad ja prerano otpustim kuplung i tako gluposti. Ali redovito ju vodim na fine večere i pića, platim joj i pranje i pobrisem joj žute okice.
Uglavnom to mi je prva velika metalna ljubav ali imala je lošu naviku.. Previše je pila..Nekad bi znala popiti i 13 litri i strašno sam se ljutio na nju. Rekoh joj par puta. Nije ti to dobro..Dobit ćes neku cirozu ili nešto a i nemožemo se tako često družiti jer ti nemogu tolko kupiti a htio bih. I nakon jednog vremena rekoh ajde probat ćemo još nešto. Nađoh joj novo ugojeni transplant na Ebayu. Direkt od talijana. Rekoh si probat ćemo još i to ljubavi pa ako nije ideš doktoru Sebu i to ti neće biti baš ugodno. I tako stigla lambda sonda na kućnu adresu. Pokažem joj i dogovorimo se da ćemo zamjeniti staru. I tako stavimo novu.
Napijem ju do vrha. Popila je to veče 43 litre u svoj želudac. I reko sad polako, nemoj ko prije baš. Nemoj da moraš na operaciju i neke opakije preglede.
I tako večeras stvarimo nakon predenih 97 km (nisam mogao se voziti još ta 3 jer ipak je bilo 2 ujutro a i ja nesmijem kao voziti ljubicu od 103 konjica), stanemo na OMV. Otvorim joj usta. I piče opet krene. Ali nakon 8 litara više nije išlo

Zatvorim joj poklopac poljubim u obraz i odvezem kući

TAKO SAM SRETAN!!!!!!!!!!!!!!!