0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
..jeli moguće stari far na 156 obnoviti da izgleda kao nov. Može se rastaviti i iznutra očistiti....to su neki već objasnili na forumua. Da li se izvana može dobro ispolirati (plastika) da to izgleda poput novog?
znači skroz su se farovi oljuštili ( ona folija ), ta polir pasta je onak gruba ili više kao mlijeko
Citat: Pero156TS - 08-12-2006, 16:10:02znači skroz su se farovi oljuštili ( ona folija ), ta polir pasta je onak gruba ili više kao mlijekoviše ko mlijeko
kod mene se oljuštila na par mjesta i loše je izgledalo , kad sam ispolirao se jedva vidjelo di je oljuštena
Ja sam ih polirao sa pastom i mašinom sa spužvom. Poboljšanje se vidilo no nije bio baš naj naj rezultat,makar bilo me strah da pasta ne ošteti plastiku,jer se zna desit na nekim mjestima!
Citat: Irvine156 - 08-12-2006, 17:45:26Ja sam ih polirao sa pastom i mašinom sa spužvom. Poboljšanje se vidilo no nije bio baš naj naj rezultat,makar bilo me strah da pasta ne ošteti plastiku,jer se zna desit na nekim mjestima!pa ak je ona fina pasta nebi smjela oštetit plastiku, zanima me dali se ona folija da skinut skroz bez posljedica
Citat: Pero156TS - 08-12-2006, 17:49:13Citat: Irvine156 - 08-12-2006, 17:45:26Ja sam ih polirao sa pastom i mašinom sa spužvom. Poboljšanje se vidilo no nije bio baš naj naj rezultat,makar bilo me strah da pasta ne ošteti plastiku,jer se zna desit na nekim mjestima!pa ak je ona fina pasta nebi smjela oštetit plastiku, zanima me dali se ona folija da skinut skroz bez posljedicanisam primjetio da se niš skida.Mislio sam reč da neke paste reagiraju sa plastikom i postane veeelik problem je skinat! Čak zna pisat i u uputstvima od nekih pasti da se ne preporuča dodir na čisti plastiku! Ali na sreču ta od fara nije takva!
e,dali može neko opisat postupak vađenja fara :
Fun starts @ 3000! , pa odi na "tips", pa na "Jeff's guide on how to change headlights."