Mah radio trap mjenjao vilice i svaki put ih tako pojede. To su ti gornje vilice... Dobiju lufta i pojedu gume, pogotovo se osjeti na 17". Na 16" za sad djeluje daleko bolje al su stare plasticnjare zimske. Zato nesto uvijek eksperimentiram sa tim gornjim blokovima. Malo su tlaka
Ako ces malo jace vozit i jos ako je cesta kao po rijeci vilice se relativno brzo razluftaju. Cak i ne pocnu skripit blokovi ni. A volanu ne osjetis da je nesto drasticno u luftu jos ako ces agresivnije vozit dovoljno da pojedu gume. Naravno nizak tlak isto utjece ali onda bi pojelo podjednako oba ruba. Ja bas pazim na tlak jer sam bio uvjeren da je to razlog ali kod mene nije. Od kad je auto spusten gornje vilice odu brze i to je to i vecinom prednje desno kolo...
Meni jos ni jedan set prednjih guma nije izdrzao punu godinu

znaci evo cca 8000km plafon, mozda malo znam bit divljak ok ali svejedno prekratko. Ja sam to prihvatio vec

Najinteresantnije je sta se ne vidi da nesto jede gume do jednog trena (najcesce zimi) i bam u doslovno niti mjesec dana rub pojedem. Jednom mi je do zica pojelo da se cak probusila guma! Pobrusen vanjski rub kao da je strugalo u nesto sami rub, cm mozda dva