Evo malo dojmova…
Gevinde se ponasaju top, za sada sam na tvornickoj postavci koja radi kao da imam V1, s tim da imam jos Rebound, pa cu se malo igrati, ali u principu to je to…
Tko trazi gevindu, a ne zeli dati toliko novaca za KW, a ne smeta mu sto nije inox, topla preporuka…

…
Ovo mi je prva spera na fwd-u, imal sam na 4 rwd-a, pa sam danas opalio djir od 150km po staroj cesti prema Plitvicama i mogu reci da sam zadovoljan kak radi, pogotovo kada se ugasi edc…
Sad vise ne skripi kao rasklocana kocija preko lezecih kak sam anulirao kompletan poliuretan sa prednjeg kraja, ostalo mi je jos zadnja 2 velika selena i mali selencici na zadnjoj balansici, ali to cu u kompletu kada cu mijenjati zadnje uzduzne…
E sad, posto sam se ja stvarno namijenjao setova felgi na ovom autu i u 17 i u 18 na razlicitim varijantama gevindi, ali na 17 se osjetno, osjetno auto bolje vozi, na 18 si lijep, ali 17 je auto bas kak treba…
Sada kak je i zadnja lambda promijenjena, pa kak su svi senzori novi, malo mi se poremetila plinska mapa, pa cu to iduci tjedan rijesiti, ali na benzin ide nikad bolje…
Uglavnom, sada samo gustanje i utezanje bora, a ima ih jer je auto ipak DD, a ne garage queen…

…
Sent from my iPhone using Tapatalk