Cobra kaj nisi vec probao bez katova pa nekaj nije valjalo?
Joj da je meni malo tvoje hrabrosti/ludosti za promjeniti boju...
Jesam, ali su bile gore cf2 od 166, ove sada mi je Batina rijesio od 156 original, nisam imao eql-e, nego sam imao normalne DP-e koje je Maki radio sebi na svom autu, ali na mome nisu do kraja dihtale na ovim granama koje sam ja imao...
Sada imam i EQL-e koji su radjeni bas za 156/GTV grane, tako da je sve PnP...
Bile su stare lambde, sada su sve nove, bio je stari maf, sada je novi, tj sada je apsolutno sve;
Bobine
Svjecice
Maf
Lambde
Instalacija poslozena
Sve na novo i auto sada trosi goriva kada pazim, a vozio sam se 3 mjeseca iskljucivo na benzin, dakle kada pazim trosi 12-ak litara po ZG, naravno, kada imalo stisnem, ode potrosnja na 15-16, a prije nego je sve promijenjeno, auto je na cf2 trosio 18-20 benzina, a plina 25-26...
Sada je i plin slozen, pa i njega trosi normalno 13-14 litara gradske voznje...
I onda sam isao logikom eliminacije, prvo kada sam vratio katove, poceo se normalnije ponasati, pa sam kupio sve lambde, pa se jos stanje popravilo, pa sam na kraju kupio i maf i onda se do kraja smirio...
S tim da mi i dalje pali lampicu motora, radi lambde na plinu, ali je ponasanje normalno i nema utjecaja na performanse (barem ih ja ne primjetim) i nema utjecaja na potrosnju (barem ju ja ne vidim)...
Tako da sada ako ce i paliti lampicu na cf2, vjerujem da osim toga nece biti nikakvih vise problema...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk