I tako, nakon ugradnje gevindi, odradjen je spur, zadnji nagibi su postelani na 2 minute, zarolali smo i zadnje rubnjake (thx kolega Jopi)...

...
Stigao je i novi maf, odmah smo ga namontirali i sada su svi senzori na motoru novi...
Auto se bolje ponasa, osjetno manje trosi i to je sada to...
Netom prije susreta, dosao je i jos jedan pake...

...

Jos ne znam sta cu sa njima, malo su mi tamne za staviti ih ovako, tako da ce vjerojatno ici na uredjivanje, ali jbg nema ih i kada se pojave, daj sta das...

...
Evo i jedna sa okupljanja na Draganicu i polaska na susret;

Odvozio sam i 10-ak krugova na stazi;
Autom sam zadovoljan, ali kako sam sve do kraja poslozio prosli tjedan, ne poznamo se jos bas dobro, ovjes odlicno radi, ali za nesto ozbiljnije na stazi i da ne smetam ostalilma, treba se jos poigrati...
Veliki problem za takvo forsiranje je pregrijavanje, sa cime svaki serijski Busso ima problema...
Nisam mogao spojiti vise od 3 kruga bez izlaza van i hladjenja auta, katalizatori se pregriju, ecu se pocne braniti, temperatura nakon drugog kruga ode na 110 i vise i jednostavno moras van...
Kako sam vratio sve katalizatore jer ecu ne mogu odkljucati i ugasiti zadnje lambde, a sa upaljene sve 4 i bez katalizatora auto radi lose i trosi preko 20 litara kada se vozim kao baba i vucem po cesti...
Ali auto nije niti slagan za stazu, slagan je za svaki dan i kao takav je ispunio sva moja ocekivanja...

...
Ali za otici se provozati i zgustati, odlicno...

...
Jocer smo se i numeriranja igrali;

Idemo dalje...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk