Bit ce to super ako se odradi farbanje kako spada, ne da bude motorni prostor i vrata azzuro, a ostalo nero 601.
Valjda sam jedini koji podrzava promjenu boje 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bez brige...

...
Ne radi se fus, radi se kako treba, kako je Danko rekao, sve se cupa van, sve se skida sa auta i farba se sve sto treba...

...
uopće ne osjećam pritisak samo 280 pogleda u dan od otvaranja teme, dođe mi da je pošaljem sa InTime nekom drugom 
Khm, khm...
Nije ni dan, u ponoc tema otvorena...

...
Čestitam na spašavanju rijetke pile..
Ali moram se potpuno složiti s gospodom Stankom i Marijanom, oldskul alfistima
Crna boja je super, pogotovo ako je nemetalik (oznaka Nero 601) ali meni su uvijek bili dosadni auti koji su izvana i unutra crni..no to se da spasiti s crvenom ili smeđom kožom pa je onda skroz drugi dojam
Ja da idem na tako opseznu restauraciju riskirao bi i otisao na Nuvola varijantu i imao unikat kod nas i raritet opcenito
Ali opet prihvacam da svako ima svoj ukus..a na kraju je najbitnije da se auto dovede u stanje kakvo zasluzuje
Svidja mi se lista upgradea i planova, a ja bi još plin iščupao i ostavio set 17” ako se misliš drapat plus Brembo čeljusti u crvenoj boji s alfa romeo ili eventualno Brembo naljepnicom

Naravno i Q2 obavezno..
Posebno mi se sviđa da ideš na drveni volan i ručicu mjenjača

Svijetlo drvo i ručica 6 brzina?

Zašto kuplung od GTA?
Uglavnom sretno, ako treba kakav savjet pitaj...
I s nestrpljenjem se čeka final product

Hvala, hvala...

...
Mislim da smo se mimoisli jucer ujutro Henzelova/Branimirova...
Za pocetak bu Black on Black, ali interijer se za sada nece dirati osim volana i rucice, to kada dodje na red, ali u svakom slucaju, razbit cu malo to crnilo unutra...

...
Vec i sami volan i rucica ce to malo razbiti, plus jos neke stvari koje ce doci kasnije...
Kaj se svega ostaloga tice, pa i ovako ce biti svojevrstan unikat, samim time sto je sama kombinacija opreme, godine proizvodnje i motora rijetka, plus to kaj ce meni biti bas top, a to ipak mislim da je svakome najbitnije...

...
Auto nije planiran za grobnik i stazu, tak da ce oba seta biti 18”, a da nadjem

18”, to mi je onda sve bas kako sam si zamislio,

ljeto i MS zima...
Tak da i plin ostaje dok ne pocne radiri velike probleme ili dok se auto vozi svaki dan...
Brembo bu opet neki show, to budi siguran...🤣🤣...
Q2 trenutno nije prioritet, ali u nekom daljem scenariju je svakako u planu...
GTA kvacilo je navodno malo jace i lakse od 2.5 kvacila, pase na saraf, a posto se treba mijenjati, zasto ne...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk