Ne znam za kojeg me pitaš, za v4 ili v2... Žuti v4 puca od snage i momenta, ciklistika uzorna. Meni osobno je položaj sjedenja savršen, ali samo sjedalo je tvrdo kao kamen. Doslovno. Vjerovatno najtvrđe na koje sam ikad sjeo, a to obuhvaća i sjedala na r motorima. Meni ne smeta jer položaj anulira sve mane te tvrdoće. Što se tiče v2 tuona, to je puno "putniji" motor od v4. Položaj uspravniji, manje na rukama, sjedalo iznimno udobno, suvozačko da ne govorim. Tko je vozio v2 motore, zna kakav šarm kriju, a isto tako taj šarm zna zajebat prebjege sa redne 4 konstrukcije, moment je odmah na izvol'te, snage ima do 10000okr,dalje nema smisla vrtit, dok v4 iznad još ljepše propjeva. Na v2 precizniji i uglađeniji mjenjač, čak je njegova brembulja(kočnica) dosta senzibilnija od ove na v4. Kvačilo tvrđe na v2(hidraulika) nego na v4(sajla). Ljudi vole pitati za potrošnju, ali ja ne znam odgovoriti. Meni motori nikad nisu malo trošili. Recimo, mislim da v2 troši negdje 6,5 do 10l,dok v4 od 7,5 do 13l. Nisam probao polagano vozit po otvorenoj cesti, pa ne znam koliko bi tu bilo. Dakle, vozim ili po gradu kratke relacije ili živahno potjeram po otvorenoj. Ili autoput brzinom od 130-..... Zaključno, za duža putovanja tuono gen.2, za mladenačka veselja v4r.. Troškovi održavanja- poprilično prijateljski. Oba motora su obzirna prema vlasniku po tom pitanju.