0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stavim mob u dzep s RaceChrono app i ne radi... druga opcija je stari android tel i zalipit na trokut kod kljuca motora
Ja bi na tvom mjestu točno tako napravio
...šta ne lovi satelite kad je u džepu?... ...btw. fotke su odlične...
i ja bi se vozio
Da nema kakav panigale na njuskalu? Valja svake kune potrosene ovo, steta pa nisam blize.
ima ima svasta al iskreno strah me sebe samog...znas i sam kako je to...brza voznja po cesti...i nikad neznas sta se moze desit...a ja ako nisam dobro porubio gume ko da se nisam ni vozio pratim tvoju temu pa si sve mislim da uzmem neku prikolicu i bike samo za grobnik...izvozit se tu i tamo a po cesti samo auto...i glava na sigurnom meni grobnik ni sat voznje od kuce
Odlična voznjajbt 600 ima pokazivač goriva a i super mi je ovaj ekrančić sa pokazivačem stupnja prijenosa Poslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
Manijače!
Pokazivac, 230kn, samo ustekas u jack di se dijagnostika steka. Kolegi uzeo radio iz kutije, ja morao "programirat" al jednostavno. Valja svake kn!
Reka mi prika nedavno da vozim Grobnik ko magistralu da me niko stic ne bi mogao!
Slazem si neku wish listu sta budem sredio do kraja godine a mozda ju i prodam pa nisam pametan rado bih suzanu uzeo bas mi je lijep k5 i k6 Poslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
Smanji plin na magistrali. Ozbiljno!
Mozda ju prodas? A nego zasto si je kupio? Hehe