Evo da sluzbeno predstavimo moju "curu" - dobro se drzi za 11 godina star motor!
Lani u 1mj. kupljena sa 26600km na satu, od drugog vlasnika (1 bio 1 godinu i 6tkm, ostalo sve kod drugog) u vrlo dobru stanju, orginal km, nije lupana - zato je i uzeo nije mi bas Honda zapinjala za oko ispocetka al ajd

Od dodataka je onda imala full Yoshimuru od grana do topa, i K&N filter zraka. Ja nabacio Renthalove rucke, Brembo SC disk plocice i amortizer volana (kineski doduse ali vridi svake kune od 400 s nosacem

)
Ima se u planu Puig vizir, gear indikator, quickshifter+remap, Brembo RCS19 prednja kociona pumpa i tako jos koja sitnica, ovisno o financijama.
Ogromni servis odradija pocetkom ove godine u Blazevica u podstrani - od faznog lanca i natezaca(preventivno) do stelanja ventila, usisa, ulja u vilicama, antifriza, ulja, filtera, svjecica - bas svega da sam miran i da znan sta vozin!
Uglavnom, sad prosli 41t km i ne posustaje. Prosli Karlobag (4 puta), Senj, bili na Grobniku na stazi, magistRRalu nebrojeno puta gori i doli

Evo par fotki za pocetak, ostatak cemo dodavat kako se bude djiralo: