Danas smo uvatili vrimena na poslu za riješiti neku problematiku po njoj,ponešto potrošnog materijala. Da bar ništa nisan dira,dobija san živčani slom. Dakle kaže priča ovako,minjali smo zadnje diskove i pločice. Neko je sajle previše zatega kad je stavlja nove,pa su diskovi i pločice iza k vragu otišli.
Odlučija san se za kombinaciju Textar/Ate,za textara znan da je vrh jer ih ugrađujemo masu,a reklamacije nema,a za Ate kažu da je,pa ćemo viditi kako to dvoje radi u paru. Ima san ideju o nekom EBC Green Stuffu ali san se sitija da mi ovo auto nije za te stvari i da bolje da završin 145.

Onda smo krenili dalje,nešto šuška lagano u sustavu vanjskog remena,bacili oko tamo,remenica alternatora dobila lufta,pa onda kad smo tamo već da se riješi i natezač koji je od papira na jtd. Na kraju kad smo ugledali sljedeći slučaj nismo ni stavilil ništa od ovog na auto,čekat će idući tjedan da uleti uru dvi vrimena slobodno. Evo i te opreme.

Dakle evo bisera nad svim biserima,auto je star 10 godina,proizvođač NE PROIZVODI ZA NJEGA ZAMJENSKE NITI ORIGINALNE NOSAČE MOTORA/MJENJAČA. Tipkam broj u katalog sa nosača,ne daje nigdi za naručiti,šaltam firme ko bolestan,kataloge.. nema ništa. Zovem telefonom one što nemaju kataloge,ništa. Zovem kolegu u Fiata koji je preko puta nas,daj spasi nosač mi triba original,čitam mu broj,a on kaže NOSAČ SE NE PROIZVODI,ZNAČI DRUGOG NEMAŠ. Pa jel ovo sramota,za BMW star 40 naručujem ljudima dijelove svako malo,od lajsni do klipova,a ova žalost nije u stanju nosač proizvesti. Što će biti kad bude imala 20 godina? Za 145 ima dijelova jer sve paše s Brava i Tipa,a ne želiln znati što će biti kad Giulia napuni 10 godina,od zamjene za nju će biti gume. Tragedija majke mi moje,došlo mi je zapaliti auto.
O ovom nosaču se radi

I na kraju ga sklepamo od onoga koji je iša prije njega,kojeg san naša novoga. Dakle na starijoj izvedbi nosača su falile ove ploče gori i doli,postoji samo srce. S ovog smo poskidali te ploče,nešto rukom nešto brusililcom i stavili na auto. Stoji odlično,nema lufta ni dlaku,al je sad mjenjač/motor ko zavaren za šasiju,u vožnji je super a na leru zubi ispadaju koliko se auto trese.
Paštari,žabari i fušeri,nisu u stanju napraviti auto sa izborom rezervnih dijelova,zadnje dobro što su napravili im je matere mi bila 75,kasnije nisu imali ni para ni volje. Pozdrav dirigentima u tvornici