Vjerojatno je zamijenjena staro za novo ili staro.
Kad sam je ja htio kupiti bila je u oglasu. Čovjek je rekao da je puno uložio i da mu se ne isplati prodavati je.
Samim time mislim da je auto u dobrom stanju.
Sretno u svakom slučaju!
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Evoi covjeka ako se moze covjekom nazvati onaj koji proda Alfu da kupi Swifta..
Bas mi je drago da je dosla u ruke Alfista koji ce ju nastaviti maziti i paziti..
Vidam ju na Savskoj u Zg, srce svaki put zatreperi..
Sve sto na mojoj temi o njoj pise ti je 100% istina. Odrzavao ju je majstor koji samo Alfe radi, ne za zaradu nego za svoj gust
Evo javno i razloga prodaje, ispizdile me sitnice, pisao si o rear break light failure, ne znam ni sam koliko sam zarulja promijenio, bar prednje rade dobro, njih nisam ni jednom mijenjao.
Vidim i da te konektor ispod sica muci, i to me zivciralo, pa onda pukne nova selna od donjeg crijeva turbine, zato ti je mozda masna od ispod, inace nemas nikakve brige oko ulja, nije prakticki nista trosila od zamjene do zamjene..
Pa onda pukne vodilica stakla na vozacevom prozoru, pa zganjaj po eperu koja je to plastikica pa po servisima nabavljaj..uglavnom sve sitnice ali su me jele..
Secer na kraju je bio pucanje lajtunga kvacila (koji je popravljen, da ne bi bilo straha) banalan i glup kvar, nisam se ni sjetio da bi to mijenjao i ostavila me na Savskoj, pa onda ajde na hak, a ja moram na sluzbeni put, e to je bio okidac za sigurnu prodaju bez obzira na sav ulog u nju..
Platio sam ju 3900€ i u godinu dana jos preko 20000 kn sam ulozio, od 2 mala servisa selenia wr i champion filteri preko valeo kvacila, zupcastog sa skf remenica i magneti marelli pumpe vode, vernet termostata, novih cijevi turbine, Continental gume, gornje nove vilice, nove kompet kocnice..zbilja nisam ni na jednom dijelu stedio..Ne znam vise jel ima u temi, farbana je zadnja hauba, oko stakla se uhvatila hrda, staklo je skinuto i sve je napravljeno kako treba. Farban je prednji desni blatobran, bio je dosta ogreban i navucena je ponovno zastita na podvozje.
Eto, sada znas sve, zelim ti puno puno sretnih kilometara
I javi se ako ce se prodavati, to je bila Prima donna..jos nije prezaljena..
Ali kao sto kaze jedna od tema..ubit ce me zena...
P.s. Kod Tosa sam u njoj ostavio njenu jelen kozu, aparat za gasenje pozara, rezervne zarulje, prvu pomoc, uze za vucu, rezervni kotac sa setom alata, original tepihe gumene i ostatak ulja od servisa..nadam se da si to sve nasao u njoj..