0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas vidija jednu crvenu , mislija da je nas kastelanac...dosa joj od iza...crvena...sjaji...ajmeNeka gospođa vozi , auto uredno...cudo , neke felge lipe...Auto je prelipo...meni se sve vise sviđa , čak i buljooke bi joj proguta bez problema...
Kako te nije bilo sram prić joj sa Škodom....
Krvari.....(Image removed from quote.)
pofalija si Giuliettu? Kuda ide ovi svit
Da vratim balans u svemiru, s boka i odzada je i unutra je ali kad dodjes isprid nje i ugledas farove
I ta je kastelanka , zivi 100 metri od mene. Vidjan je svaki dan. Ta je nova kupljena, mislin da je 1.4 TB.Jucer vidija poljaka u crnoj , naravno trubnili smo jedan drugome. Taj svijet alfista
Pametno parkiranje
Teže je odnaprid uć. Tako je zgrada namištena. A i zada iman senzore, naprid ne I ovi prag na ulazu moran strišat, preoštro je, loše za felge.
Nisan mislija na polozaj zgrade ni kornizu.... ako je neko oce ukrast i provali u garazu pa ugleda ove farove utec ce glvom bez obzira
Svi takvi koji se rugaju njenim lijepim velikim očima na kraju je kupe!Tko se zadnji smije, najslađe se smije!Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Istina i samo su trenutne investicije u kuću za sad zaustavile moju kupnju bulje i znam šta me čeka jednog dana ako/kad je kupim, ali toliko sam ocaran njenim okicama da se ne mogu suzdržati
Oprana, zapakirana na sigurno. Sad mogu poc.... (Image removed from quote.)
O straja nisan sija u tvoju da mi se ne svidi
Ma di ces sad..
Vruce je...