0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Puno se toga događa ali nema se vremena, Maserati je promjenio boravište, kupio sam kćeri 147, uzeo još jednu 146 za slagati kad bude 145 gotova... Razmišljam o jednom Spideru koji mi se poprilično sviđa tako da ću vjerojatno i njega kupiti...Uglavnom čeka da prođe godišnji kod lakirera da ju još rastavimo što je potrebno i da se auto polakira, da se podnica iščetka, pofarba odispod i idemo na tehnički.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Ne, prodan je upravo zbog toga.
Imao sam posao u At, mogao sam ga voziti na AT tablice, međutim rega za njega je tamo 2400€, za 2000km godišnje previše. Uvoz sam pikirao kao rijetko vozilo ali nije prošlo. U međuvremenu mi je doletio kamen, puklo staklo kojeg nema nigdje, nikad se zamjensko nije proizvodilo. Treba se naručiti pa kad se skupi razumna količina će ga oni napraviti. Rabljeno staklo s pokidanim kederom nije bilo opcija. Kad sam sve skupa zbrojio odlučio sam ga prodati.
Ali....ak si već u startu znao da ti je registracija preskupa čak i na AT tablicama, zakaj si ga uopće kupio? Btw, ak ga misliš vozit 2000km godišnje, ne moraš ga imat cijelu godinu registriranog, možeš ga registrirat na pol godine i platit polovicu osiguranja/cestarine, nema potrebe imat ga cijelu godinu registriranog.Kenjam jer sam još uvijek razočaran da nismo niti čuli V8 niti ga pobliže pogledali
Austrija je ludo skupa za takve aute, to je u DE puno normalnije ali opet za Maserati kosta,ja sam gledao sezonske u DE I sa porezom to je oko 1800€ šala godišnje, meni su za jedan izračunali u BJ 13500€ i onda sam skuzio da HR tablice ne bude vidio dok ne bude oldtimer ako uopće nadem koji mi štima.Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Posao u At mi je nosio još 2 auta na njihovim tablicama pa sam plaćao 2900€ za 3 auta uključujući i masera. Kako je AT posao krepao jer su u brutalnoj krizi odlučio sam tamo zatvoriti sve i vratiti si posao u Hr. Puno je faktora u cijeloj priči, od servisa, nabave dijelova, uvoza, svega. Volim i ja svašta ali ne bacam novce uzalud. Na kraju krajeva uživam u alfama a samo je to bitno nakon svega. Maser je doonio kapital za još par alfi, sasvim zadovoljavajuće.