Od kad sam kupio neman u oči me bodu potrošene tipke za kontrolu radia na volanu,pa sam eto tek sad odlučio nekaj oko toga i napraviti...Na e bay-u naručene nove tipke(nisu baš jeftine al jbg- link-http://www.ebay.com/itm/272434471276?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Prije početka obavezno odpojiti aku za svaki slučaj...
1.tipke prije promjene

2.da bi došli do nosača na kojima su tipke treba skinuti zračni jastuk sa volana.Imbus 5 i odpstite vijke sa zadnje strane volana(na mojem je išlo j...teško)Kad ih odpustite vijci ostaju u ležaju,ne ispadaju van...

3.kad je zračni skinuti možete i ne morate ga odkonektati da bi ga skroz maknuli(ja svojega nisam nego je ostao naslonjen na volan)

4.lagano odvijačem nadignete i skinete nosač

5.meni je cijeli sklop na jednoj strani ostao fiksiran na volanu a na drugoj je sve ostalo na plastici

pošto mi je na drugoj strani cijeli sklop ostao u plastici,potrebno je odpojiti ona j plavi jack koji ida u volan i na plastici lagano odhaklati dvije plastične haklice koje drže sklop u nosaču.Lijevi ide bez problema a na desnom treba malo pripaziti jer izmađu ide konnektorska traka.Na žalost nisam to uspio poslikati,falila mi je jedna ruka...
6.zračni jastuk se montira natrag na mjesto i fiksira sa ona tri vijka na mjesto

Rezultat 30 min.igrarije

Nadam se da sam nekom pomogel,nije neki problem to napraviti sam jer ne treba neki posebni alat,samo malo volje...