0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Šta bude danas neki meet
Djele se pokloni.
...navodno je i neki šverc u planu...
Giulietta party . A ka, "ruzno je" auto al u biti najatraktivnija Alfa,nakon giulie
tak je uvijek kad se nešto dijeli , bilo nas je baš dosta
Ja nisam nist dobio a trebao sam Predsjednice urgiraj jer znam da si sve pokupio sto je ostalo
Meni ona prva pomoc od tome za 50kn bas dobra Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Slijedeci puta prikazi potvrdu o boravistu il prebivalistu na podrucju zg-a, inace mos nazad odakle si dosao Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Vozimo se prosli vikend i okrene mi se zena za giulettom pa kaze ima sve vise i vise ima ovih ruznih alfi po cesti
I ti sa SB tablicama ces na cios kao i ovaj sa RI Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Sta ona zna sta je lijepo je se udala za tebe a nisi ni ti cvjetak Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Tako se neprica sa potencijalnim kupcima....Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Ti si ljubomoran na moj ljepi izgled i opcenito ugodnu vanjstinu a pogotovo si ljubomoran na moju sw
Kruha gladan bi ostao koliko vas dva kupujete Kad ste bili skrti odrjesiti kesu u startu Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Zene nemaju ukusa niti kad biraju muskarca a kamoli auto
Nasli se pricat o ukusu likovi koji bi da su se rodili trideset godina ranije ocito kupili arnu