Bija sam u Ogulinu i ne sicam se da je icega falilo, a sta se tice javnog prozivanja triba ga izbjegavat
nisam nikad na forumu napisa da sam bija nezadovoljan bilo kojim segmentom bilo kojeg susreta. Sudjelova si u organizaciji zadnjeg Zg susreta pa kako bi se osjeca da procitas omalovazavajuci komentar na neki dio susreta nakon sta si u taj susret "ulozija" sate i sate svog angarzmana
ja kritike uvijek prihvacam... a gle...nekima je dovoljno to šta je bilo i inače šta se dobije... meni i nekima drugima nije...nekoliko ljudi je još prigovorilo samo šute, ja nebudem nikad šutio

ako platim jelo 100 i koliko kuna, onda hoću dovoljnu količinu, refile i da je dobro spečeno, a ne da se nas 4 dogovara ko će šta da nam bude dosta i svima bude fino... i ne znam sto se drzite sad tog ogulina ko pijan plota, meni nije bilo jelo highlight, vama je i gotovo, zasto bi se pravio da je bilo super kad nije... ja govorim da opcenito na vecini mjesta cigane na platama...
a kod štefa na štandu ćemo se sigurno svi natovit i svi će jest ša im paše i koliko paše