Ti mater, još ga čovjek nije poslikao kako treba a već svi znaju koliko km je skinuto
Zadnji servis je u njemackoj uraden na 117tkm krajem 2014 a ak je do 2014 proso samo 117tkm ne vjerujem da je do 2016 napravil jos 20000tkm pa ih spustil tu do uvoza u hr
Gle realno skinuto je sigurno jer inače prodavač nema zarade, dobre alfe ti i vani koštaju, nerijetko i više nego kod nas, skinuto puno ili malo ako je auto održavan to uopće nije bitno, moj auto ima 250tkm, u boljem je stanju i ispravniji je nego mnogi s 50tkm tak da to možemo okačiti mačku o rep, jedan od motora koji sam ja kupio za svoj auto kad sam mjenjao motor je imao samo 70tkm, pravih provjerenih pa sam ga vadio nakon mjesec dana iz auta jer je prolupao, kad je otvoren bio je prepun skurenog ulja, u 70 tkm nikad mu nitko nije ni zamjenio ulje...toliko o kilometrima.
JTD pogotovo nije problematičan na kilometre a da ćeš mjenjati kvačilo, zamašnjak, radit veliki servis, na to si trebao i vjerujem da jesi spreman kao i na to da kad kupiš takav auto, pogotovo od nekog uvoznika a ne direkt od osobe, moraš u njega dati cca 10-15tkn da bi bio siguran u auto i u svako doba mogao otići bilo kud bez bojazni da će ti nešto krepat. Auto je star skoro 15 godina i suludo je očekivati da će 5 godina voziti bez brige.