Jbg,ne znam ni sam kako ce se ponasati dok ne sklopim i ne probam..do kraja nedelje treba da zavrsim generalnu,izvozam na atmo 1000km pa onda grane i pakovanje...ici ce na mesto akumulatora a akum u gepek...
Za gt jtdm sam koristio gtb2260vzk fabricki,full boost sam imao na 2800 rmp pa do 4450max...naravno,dizne su bile sa 2.0 guliete,cr pumpa malo jaca,kvacilo itd itd...sa koriscenjem wmi-a....ukupno 271hp...eh sad,posto mi to deluje previse 320hp iz stock motora,ako je stock,zanima me kako?bolje da se gadjamo sa izmerenim konjima na tocku,to je merodavnije....ja sam imao 250whp,konja na tocku
Hocu reci,da ne mere svi valjci isto snagu na radilici...ja sam srecom imao uvid u mapu od holandjanke 147 sa identicnim performansama,jako slicne mape,on ima malo manje goriva zbog protoka dc dizni..
jtdm motori su ograniceni sa cr pumpom koja ne moze da prebaci 1750bari,i to od iveca 2.8,bmw 3.0....naravno,menjao sam rail senzor,linearuzaciju i no way...naravno,pravio sam u skladu da ne izbacijum preveliki dim...moglo se jos konja dobiti,ali nije bilo realno topiti klipnjace,egt je bio visok,i na stazi nisam mogao da ga oborim nikako... Mjtd motori od 2005god nisu ograniceni time,novija generacija pumpi,stavi se od 2.4 mjtd r80,senzor rejla i moze 2000 bari,licno isprobao