Angelo hvala na sliciama sa meeta

Borna, Maki i ostali hvala na vasem iskustvu i savjetima .. sutiacija je sljedeca - neznam bi li se smija ili plaka (od srece jel

) danas ja i stari mi (mehanicar inace) idemo do Alfe da vidimo sta se pobogu dogodilo sa kvacilom u 25-30 tkm .. papucica je malcice propala i vidimo da nije do kraja i da ima jos malcice otpora al da je u cudnom polozaju.. upalimo auto i nakon minute veli stari ajde ti nju potegni nogom gore muški ali postepeno do kraja i smije se

potegnem ju gore i osjetim vec kako kvacilo dobija otpor i vraca se u normalan polozaj .. radi bezprijekorno i mekano kao kroz maslac.. izgleda da je u jednom trenu ulje zeznulo pa ostala ni vamo ni tamo,moguce da malo gumice na cilindru zezaju

moram sad samo obratit paznju ovih dana opcenito na ulje i getribu i pregledati cilindre da li balu gjde da popratim situaciju cisto preventivno..

kako sam zurio na posao jbg samo sam ostavio auto pred zgradom i gas na posao i proveo cijeli dan u fobiji
PS. a tebi Christiane cu zabranit komentiranje u mojoj temi jer tvoja moc kvrarenja auta, rušenja servera, ves masina,perilica suda, kauca, klima, dizalica, brodova i ostalog granici sa zakonima fizike