0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma polako ne moraš danasali gledaj sutra prekosutra
Jako dobro, jedna od dražih mi 156-ica na forumu . Auto je baš kompletan sa tih 200ks i 18 TI. Da imaš šiber na ovu srebrnu, čista desetka, ovako 9,98 ocjena, da se ne umisliš
Lipo izgleda, lipa je i prije bila. Ide li kako?
Perfektan auto,kao što se piše,stavi original pragove od Sp-a i top.
Slabo i nikako , fale joj tvoja crna sjedala sa oplatama siguran sam da bi isla bolje
Ma alfageddon ide u kastela a darkerica na soltu, pa se mos pozdravit sa crnim sicevima
Ima tu lijepih fotografija za ovu temu http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=88792.0 Lako je tako kad imaš dobar "model" .
Opa nisam ni skuzio novu temu nista stavit cemo onda jednu slicicu, ako ima nagrada kakva dijelimo zbog prijedloga
Kolega, Alfa je ODLIČNA! Nadam se jednog dana nešto slično posjedovati. Samo hrabro naprijed!
Da ti ne spamam temu.....osim malo, naravno. Alfageddon se vozi neko vrijeme več po Zagorju.....mislim, nije to razlog da darkerica ne dođe na otok.....samo kažem..... Šime, pituraj siceve.
miči to iz oglasaauto je prekrasan
MILF
Promjenjeni prednji amortizeri , diskovi koji su bili prva ugradnja ako se ne varam .. (zasad su serijskih dimenzija posto me drzi GTjka jos neke vrijeme , bumo jos videli ishod posto je ponuda Gtjki nikakava, pa cemo valjda i to nadograditi ako busso ostane ), manzetne, ociscen i namazan zglob .. bode me posuda za vodu u oci, mogla bi i ona ubrzo nova i farbanje klijesta i tako ..Pranje i probna voznja .. zadovoljan mada po meni nema do gewidni posto sam ih imao na staroj 156 pa cemo vidit sto ce biti
Nemoj samo dizlo, ne daj se toj napasti Posudu za vodu očisti i odmasti pa sredstvom za zaštitu plastike. Ima sjajit ko pasja jajca.
Mislim da ti je nova oko 200-injak kuna, nije original, ali je nova