0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A znam vjerujem ti ..Kad smo vec kod usranog goluba, u Zagrebu kad sam polazio kuci za Sibenik na parkingu kod kolodvora me posere golub skupa sa Alfom i to nako kao da nije 3 dana srao .. Krenuo da cu psovati i zastanem i pomislim valjda je to za srecu
A kako ide? Čestitke na lijepoj kupovini. Imao sam prilike vidjeti auto uživo, stvarno super očuvan.
Je je i stari mi je cak, koji je teska picajzla, rekao da je dobra Alfica bez daljnjega.. samo sta joj je uvik suvo grlo
Na bivšeg gazdu je
A Šime. Sramota bi bila pred kolegama da ta makina sad troši 8 litara. Šta je zvuk bolji, bolja i potrošnja. Plin će ti dobro doči - vidim da ti je u planu
odoh sad, cujemo se kad stavim lamperiju da vidim kako ce sjest, mozda da je ove plastike na rubu opiturat u nijansu radija i centralnog grebena vidicemo
Samo je nemoj nakitit da izgleda ko Božić u Beču
Ne brini..ako bude odskakao volan od interijera, leti van i na prodaju
Jeboga ti, pa kaj si stvarno prodal auto?Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Vidiš da prodaje sve po redu, osim Fione. Sretno novom vlasniku, dabogda pronašao naftu na svojoj parceli.
Jedino se mislim plastike na volanu optiruati u nijansu centralnog grebena a to cemo vidit jos..
Volan je montiran (zahvale Petru) Bit ce podjeljenih misljenja naravno, ali meni ovako na prvu uopce nije lose Jedino se mislim plastike na volanu optiruati u nijansu centralnog grebena a to cemo vidit jos..(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Volan je bombaDa je bar meni nabavit takav, ali s tipkama
Nudjen je i meni taj volan, al nisam htio jer nema tipke.
odlično!!!samo nabavi kuglu mjenjača oriignal pripadajćupitaj LOŠU za cijenu i nabavuovakva(Image removed from quote.)
I hvala ti sta si odma reagira i kupija mi volan haha