0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nemres vise kupit alfu bez da investiras u startu da bi se mirno vozio!
Kupiš benzinca
Zvucis zacudeno ko neki vagen fan Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
hehe, ali to ne možeš čipirat i skinut egr, dpf, itd...to ti je danas pod must, globalni trend i fetiš na alfistima Već vidim verziju iskonove reklame za ispovjed tisućaša - "kupio alfu, i ono...remap tamo, dfp vamo, blindiraj egr, novi zamašnjak...istopi se lova stari moj!"
Kupit 164 TD VM motor, napravit generalnu i gas pola miliona.
Ne znam koliko si upucen ali novi benzinci imaju sve sto si gore naveo Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
pa mislim i da vagen-ovci imaju istih "problema" sa uklanjanjem ekologije....niti jedan suvremeni dizelaš nije pošteđen te ekologije.i 2.0tdi imaju klapne....i isto vole njaminjami pa naprave piz....tako da,ako već moram trpit te ekološke restrikcije i ine piz,trpit ću ih u Alfi i uživati...
ima...99.99 % mislim da je po pitanju swirlova i ekološke osvještenosti ista kao 1.9.
Jeli se kome turbina cuje na nekih 1500okretaja. Kao hitna pomoc se zna zavijati. Samo na tim okretajima, ni prije ni poslije se ne cuje.
Ako nemas dpf to je izraženije, ako imas onda skini usisno crijevo pa vidi stanje Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk