0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo i brojeva od gore00385 21 250 01200385 21 250 011Ovi zadnji je moj al ne znam jel telefon smrza :Prvi je od strine Marije ona počme ložit rano ujutro pa će taj raditEkipa vidimo se sutra
perza, šta ako je ovakav kumpir(Image removed from quote.)
pitaj babu i kupusa onog domaceg
nama je to rano s obzirom da sam sinoc bija vanka i veceras opet idema i Slave ce negdi u akciju tamo oko 10:30 - 11h je idealno vrime polaska to je moje mišljenje
Kumpir je sveta stvar :
Ideš uz Klis i skreneš livo na petlji, pičiš priko brda, te prije onog nadvožnjaka priko (autoceste) skteneš livo za Lečevicu. Prođeš Smranaderovo, i prije same lečevice, nakon groblja skreneš desno među kuće. Lezi na trubu i neko će izać prid vas.
p.s. vidija sam tu kartu i isprinta je Čitaj "tata" čitaj postove :hehe: cini mi se jednostavniji ovi put priko Malačke nigdi neskrečem samo pičim naprid i eto me je da je duži za koji km ali ima one pre bolesne čoše :hehe:
A led?
Perza nemoj kupus zaboravit
perza jes' ti otiša više, aj ća
kasno si reka danas san bija u babe (jel je jucer "tukla" prasce)i onda san isa probat kakvo je meso i bacit oko na kulenove seke , suđuke da si reka donija bi sad bi ti stari barakuda reka citiram " Boris imaš kasno paljenje" :
Jale, neko fali (Image removed from quote.) :hehe: :hehe:
sitija san se rikule i korabice, ako neko voli :
Jale, ponesi sutra rukavicu, ladno je gori :
Mi prije nego što idemo u Lećevicu moramo prvo u Kaštela pa onda skupit Danči i Luku i onda možemo pičit. Baza ide s nama.
sitija san se rikule i korabasice, ako neko voli :