0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo po nalogu Bandita, nije baš nešto uspjelo ali glavno da se vidi koji je auto iza Uploaded with ImageShack.us
kasniš, pogledaj temu "Delta"
pa dobro ljudi, jel' iko išta radi, cili dan st svi onlajn
nećemo sad na benzince kuke nismo se dogovorili tako samo mi sa gtd makinjama : : :
Jutros je gtd bija na tehnički , na eko testu :ne:ovakva reakcija a jebi ga talijan
Većina talijana prolazi iz prve
to ti reci njima na tehnički : :
ja bija prošli tjedan sa šestakon, proša , normalno, čovik mislija da motor ni ne radi, a nu zvuka, a nije proša mečka cdi ibermotor :hehe: :hehe:
Pa naravno.... bit će te i molio poslije da još malo odsluša simfoniju
Pegula,ti pasa jarca.Auto mi je bilo parkirano.Dolazim ja vidim kadet gsi naprid razbijen,kiler puka,i jos dosta toga,izbacija punta na korniz,pa punto po meni,a ja na mazdu.tragedija. Glavna izjava vozaca,da je ono vozia ali da mu je neko potega volan ,majke ti.trojica u autu.posli dosla braca i napravila zapisnik.Zena od punta dosla kad je sve bilo gotovo,taman sam isa doma,i cila u soku.Govori ovima trojici,ocu novo auto.sad u ponediljak na procjenu.
Ja u petak tj. u subotu ujutro vidija da je neka gužva, nisan ni skužija da je tebi auto oštetilo Jučer san prolazija pa san vidija. Ima tu štete dosta Nema na izgled, al lijevi ovjes je u banani, vjerovatno skupa sa muldom :rolll:
vidit cemo ovu sedmicu.uglavnom ,jeben ti oplo
Mogu li i ja u ovu temu? Nisam baš St, ali sam blizu Ako se u 12-om mjesecu nalazite negdje na volio bi se pridružiti.
Nema miseca kad se mi ne nalazimo :hehe: :hehe:
Jale, vidiš da si triba Mira poslušat! :rolll:
a pingo u zadnje vrime je i postalo pa skoro misečno