Provea dan danas po hitnoj, bolnici, stomatologiji, maloprije doša iz dežurne zubne ambulante.... Luka skaka na trampulinu na Žnjanu i tresnija na onu dasku u sredini. Krv piša iz usta na sve strane i drži očnjak u ruci
Usra sam se od straja, kad sam vidija da su mu još dva zuba kriva, a sve krvavo, i lije, mislija sam da je i komad jezika prigriza. Otrča u auto upalija sva 4, lega na trubu i livom trakom do hitne. Zbilja sam ga nagazija (jedino Poljičkom nisam iša livom). Sad je O.K. Zub koji je izbija je mliječni, a ova dva su trajni, Do ponediljka se nema di snimit na rengen, pa se ne zna šta je sa ova dva, je li puka korjen ili ne
Uglavnom, dragi roditelji, ne vodite dicu na trampuline, jer šta sam sve čuja da se događa na trampulinu , odma mi se

a tranpulin to je ona stvar na koju vise nika ali bas nikad neiden doduse nije kriv tranpulin koliko ja jesan
unazad 2 godine prijatelju mi bija rođendan i mi se zapili na obojenoj i posli 10 pijanih kretena uslo na tranpulin (preko ograde)
skakat i sve super skaces sa jednog napusprot na drugi (a sest ih je 3 sa svake strane) i onda u žaru ludila sam pokusa sa krajnjeg desnog na prvi lijevi
tranpulin skocit i skocija ja a kad san se doceka izletija mi zglob i to je bila takva bol da ja nisan zna sta cu a namogu se maknit
a ovi kreteni pijani skacu po meni i po nozi, poludija san bija san u stanju nekoga ubit od te boli i živaca
i nekako sa onon nogon se pribacin priko ograde ljut ko pas i oden pitat neku ekipu koja je tu bila sa autom da me pribace do doma
ili do hitne i oni me odjebali i ja poludija od bijesa i živaca krenija kuci sa takvon nogon , dosa do pazara sa obojene cili ljut šepav
ubiven , polupijan i sad odlucin cekat bus (al naravno onda nije bila uvedena nocna linija) i nakon 2 sata provedena na stanici sa tim zglobom
jednostavno sve su mi lađe potonule i glavu doli i ajmo do kmana svaki kvart, svaku ulicu, svaku skalu i svaki trotovar san prokleja , hoda san uru ipo vrimena
i konacno dosa kuci a roditelji atento na kaucu cekaju sina !! i normalo objasnija im koja je situacija pa mi nisu virovali (doduse laga san reka san da san upa u neku rupu na bacama)
i posli kad su vidili na sta mi zglob izgleda stavija ladne ologe i sutradan na hitnu , longeta i 2 miseca nepokretljiv desni zblog
poanta ako ste pijani i vidite tranpulin u blizini niti slucajno pomisljat na neku vrstu zabave