U anketi vam je suvišna rubrika "svejedno" . To opet ništa ne može izglasat. Treba ostavit samo konkretne dane.
Ja sam, naravno za nedjelju. Iz slijedećih razloga :
1. već godinama imamo ustaljeni ritam da je zimski period nedjeljom
2. petkom i subotom radim i ne mogu dolazit na susrete ( doduše, neš` ti mene da moram bit prisutan. Ne živim ja od alfista niti alfisti od mene )
3. nedjelja je dan za odmor i onako pomalo "gluhi" dan i prema mom mišljenju idealna za popodne otić sat dva s ekipom na ćakulu
4. svrha susreta nedjeljom mi nije u tome da dođem popodne u šest, a odem kući u 11 navečer pijan ko majka pa se ne mogu ustat na posao ujutro. Za tu svrhu i namjenu se ekipa ( posebno mlađa ) može nalazit vikendom u noćnim klubovima kao što puno ljudi i radi pa dolaze kod mene na pionirsku. Nedjelja je za pijuckanje kavice, jedne ili dvije pive i malo ćakule.
5. ima ljudi koji nisu ni u klubu ni na forumu, a znaju već odavno da su alfisti nedjeljom na okupu i ponekad navrate ili će navratit.
Ako baš inzistirate da ne bude nedjelja onda bi bilo fer da se mijenja povremeno da bude nedjelja pa da mogu i ja ( stari, nevažni ) član malo doć. A opet to mijenjanje će unijet totalnu zbunjozu pa ekipa više neće znat kad je uopće susret.
Sad bih zamolio Ora, glavnog najglasnijeg inicijatora da ne bude nedjelja da napiše 5-6 razloga protiv nedjelje, odnosno razloga za subotu.
Hvala.