IZLET NA KUPRESZa one koji ne znaju, na zadnjem okupljanju, odnosno na izletu na Biokovo, pao je dogovor o čoporativnom odlasku na Kupres. Ideja je da se pođe 13.02. (petak

) popodne i vrati se u nedilju. Što se tiće smještaja, našao sam nešto stvarno zanimljivo što je inaće gotovo i nemoguće za naći. Radi se o kući u Kupresu, vlasnici dubrovčani (nemamo nikoga nad glavom) komplet sa centralnim grijanjem (koje sami palimo, a ne da nam ga oni puštaju kad i koliko hoće što je tamo uobićajeno), tri etaže sa sobama za smještaj 15 do max 22 ljudi, svaki kat ima kuhinju, kupatilo i DB, a u prizemlju je veeeelika blagavaonica i kuhinja i DB za cili čopor. Pazi sad: Odmah do kuće je komin di možemo gradelavat. Cijena kuće je 2000 kn/noć (inaće 2500). Cijene za sobe na kupresu su između 100 i 150 kn (ovisno o broju dana) i nema ništa od ostalih sadržaja. Mislim da je ovo jaaaako zanimljivo, pogotovo ako nas bude 13 -15
Ne znam je li bitno, ali porid kuće se nalazi padina sa stazom i može se za 100 kn dobiti žičara. :hehe:
Link ne dam! Patite

E, sad bi trebalo i poćet sastavljat neki popis da znamo koliko bi nas išlo, da možemo znati koliko bi to koštalo po osobi, a i da se može rezervirat.