0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja glasujem za gradele O0
:grinning-smiley-043: triba se bazirat na ćevapama,kobajama,bržole(svinjski vrat) , carsko meso, pileći fileti(od prsa)-to je jednostavno i brzo za ispeć ,a salatu i kapulu se nebi smilo zaboravit, jos dvi tri dinje bacit u riku (odma do gajbi piva) da se lađaju-neprocjenivo ja ču donit kil-dva kobaja :smilie_keks:
samo ko će to ispeć u komadu-to bi triba ti doć i malo prezentirat tehniku,ja san to več zaboravija ovde san baziran na sv.vratu,brazilskoj piletini i smrznutoj ribi
u duple gradele i udri nema gihta niti moraš skakat u jadro ka na čevapima i kobasama , netriba vodeno hladjenje
Pita jedan kolega ko mu u Splitu može ugradit xenone, s time da ih on već ima.
zaboravija si i kuglu ko ima :hehe:
Nije namistija tajmer :hehe:
Šta je Jale, vidija si da triba ponit 10 kuna pa se neš upisat :
nije cekan da se prijavi 100 judi pa cu onda,hehe.ove me iz spize,uzea sam kilo cevapa,pjate,case,litra ipo domaceg crnjaka,par domacih kukumara pa ces cinit salatu i koju pomu. :icon_lol:
:action-smiley-056: Prođi priko brda, pa neka ti kugla napravi salatu, on je vješt sa povrćem : U mene je janjetina od jutros u pacu
Oooooj zemljotresa sinoc
http://danas.net.hr/balkan/bih-zenica-potres-pogodio-bih-ljudi-su-bjezali-na-ulice Jeli bilo frke?
ma covjece noge su mi odsjecene bile, ljudi ostali citavu noc vani, ljuljalo se momacki