0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Odgodi inozemstvo jedan vikend
Nemoj ic na pir
koliko sam cekao objavu datuma i sad kad je tu ja taj vikend moram na pir jbg prvi susjed
Zato si ja nisam dobar sa susjedima. Vrhunac komunikacije je "dobar dan" u haustoru Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Ti si lud moj vrhunac komunikacije je jebatipasmater [/quotekoji si ti kralj, zato ti stalno i frižavaju alfu susidi, nemoj da ne bude spremna za grobnik.... ]
Moja alfa u dvoru prid kucom, najblizi susid mi je na 20-ak metara od kuce a za grobnik ce bit spremna nema sumnje
ja zato imam kuma Balinjeru da mi bude sigurna do gori, ide li junior s tobom...
Ajmo kad će info o mjestu za pokušaj noćenja? Ili jednostavnije samo popis tko dolazi a o spavanju otom potom.
Ako ne dođem nece me Neretva moć oprat
A što reći, jedva čekam Nego, može li netko pojasniti ova dva izlaska na stazu po 30 min svaki? Između će biti nekih drugih događanja ili?
Koja dva ti i Pingo? Di san ja u toj prići?
Oli neće Pingo s trentarom ća ćeka da istruli i raspadne se pa će plakat kako je bila dobra.
I mislio sam na nas dva sa starudijama.Pingo ima sofisticiranu drveno - folijašku turbo mazutarsku jurilicu Druže Pero, računaj da se tu subotu ujutro nalazimo npr. u Starigradu i skupa idemo u RI
Idem iduci vikend u Zg, reka mi je sef posudit bmw da se ne tagljam u alfi, kakav je trend triba bi posudit bmw i za susret
DU ekipa isto će krenuti magistralom
Na ovakav djir bio bi gust i motorom