:mah Pozdrav svima, nakon skoro dvije godine na forumu, odlucio sam predstaviti svoje Alfice. Pa evo odmah da pređem na stvar.
Prva Alfa je bila 156-ica. Nakon prve probne voznje, bilo je odluceno da ce svi sljedeci auti u kuci biti Alfe.
Pa evo malo detalja.
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD,
115 konja, 210 000 km, kozna sjedala, telefonke.
Odusevila me prvog dana kada sam sjeo u nju, i nastavlja to raditi svaki dan.
Jedini problem je bila brtva na regulatoru tlaka goriva,koji je riješen, i nakon toga ništa. Redovno se servisira, i nemamo nikakvih problema s njom.
Nakon 15 godina voznje starog Forda Galaxya 1.9 TDI, odlucili smo kupiti novi auto. A što drugo nego Alfu
Odluka je pala na 159-ku. Nakon duge potražnje, nekih godinu i pol dana, i isprobavanja, uglavnom dizelasa, odlucili smo riskirati, i naisli na jednu prekrasnu benzinsku. Alfa je vjerojatno nekima poznata, ima tema na forumu od bivse vlasnice.
Radi se o: Alfa Romeo 159 1.9 JTS
160 konja, 54 000 km, doslovno je kao nova.
Jako je ocuvana, i pazena, te za sad nemamo nikavih problema, i motor se pokazao odlicnim u ovih 1000 km koje smo napravili u par dana. Trosi kako ju vozis, pa to varira od 6 litara, pa do 12-13 litara. Odlicno, linearno vuce, prekrasno radi, a zvuk je savrsen zbog dvostrukog ovalnog ispuha koji je rađen kod Antunovica. Spuštena je, te ima distance, a cestu drži kao blesava u zavojima unatoc težini. Razina kvalitete izrade, i materijala je za 3 klase bolja naspram 156-ice, uz dužno poštovanje prema 156. Pa evo i malo slika
Drago mi je što imam priliku biti dio ovog foruma,i ove skupine ljudi, jer ste se stvarno pokazali odlicnima, kada god nesto treba, samo pitam, i svi ste tu da pomognete. Alfa for life