0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i nađe odgovarajuću grafit pod kojim će ju slikati :wink:
Citat: zdravka - 29-12-2006, 13:25:23i nađe odgovarajuću grafit pod kojim će ju slikati :wink: :wz ...je i ti sve moš vidit' :wz
gdje, kako , koliko :
ja bi sebi piknul wufać i pojaćalce,,,koliko te kostalo postavljanje wufaća i pojaćalca
Citat: Vele - 05-01-2007, 14:24:48Citat: zdravka - 05-01-2007, 14:19:04gdje, kako , koliko :Cobra Kompenzacija Oko 3.800 KN (PDV uključen).I love it zvuk za stare rockere a o RAP-u da ti ne pričam ah, gotovo, kupujem :grin:
Citat: zdravka - 05-01-2007, 14:19:04gdje, kako , koliko :Cobra Kompenzacija Oko 3.800 KN (PDV uključen).I love it zvuk za stare rockere a o RAP-u da ti ne pričam
Jesu ti možda stare orginal mrežice od zvučnika ostale u komadu, meni su popucale capice pa
Na sve 4 mrežice mi je pukla po barem 1 stopica i sad mi ispadaju........upravo danas sam razmišljao kad ću i kako to sredit :rolll:(Privremeno sam probušio po 1 rupicu na njima i kroz njih vijkom do nosača zvučnika. No, to nije dobro jer je zvučnik sada učvršćen samo sa po 3 vijka... )BTW: s ova 2 nova zvučnika nisam dobio nove mrežice :
E kak ti je pepeljara, dal se normalon zatvara :
Da tebe ))Mene je pocela zajebavat svaki put kad ju hoću zatvorut trebam ju pritisnut u desno da bi primila
kod mene je pepeljara stalno u upotrebi al se dobro i zatvara i čuje se klik kad je zatvoriš ili otvoriš,al mi ne radi svijetlo na zadnjoj klupi :
Citat: reddevill - 09-01-2007, 18:36:47kod mene je pepeljara stalno u upotrebi al se dobro i zatvara i čuje se klik kad je zatvoriš ili otvoriš,al mi ne radi svijetlo na zadnjoj klupi :Meni radi, ali kod oštrije vožnje ispada onako kompletno iz kućišta na krovu