0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ima mesa, pa ja sam na svojoj skinuo bar 5 mm na usisu i na ispuhu, ne cijelom duzinom, ali vise od 50%, problem je prije u materijalu, al najprije bi rekao u godinama krivom koristenju (full gas na hladno, gasit na vruce)Cajac pokvario si mi se u ovim pjesnickim komentarima :*
10v je nepoderiv. To Danko ili nezna ili ne kuzi o kojem motoru pricas. To svi majstori tvrde. Nemres zaklat ovog od 150 ks....
Čaki, čestitam na kupnji, čuo sam par 159 2.4 sa sređenim ispuhom, odličan zvuk, vjerujem da će i ova biti nešto slično.Nadam se da ćeš bit u prilici stati sa mnom na crtu da malo odmjerimo snage
10v hoce samo okrenuti lezajeve pa bacit bocku :-pPoslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Isuse boze inzenjeru ajd molim te ukloni se iz moje teme... Takve nebuloze nisam ni od wagena nekog cuo
Ta neumorna v6 zvuk bla bla opravdanja mi zvuce kao da imas jako debelu, ruznu, staromodnu, rastrosnu i staru pi*cku koja ti je super samo zato jer jako vristi dok ti penetriras pa mislis da si najbolji j*bac na svijetu - super :hehe:
Ajd bok Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
nemoj se nis ljutit al nemas trunke iskustva sa petacima... bratić mi je imao 3 komada, saša ju vozi već par godina, ova mi je od kuma ... mislim da malo više iskustva o njima nego ti imam...
Imao kappu 2.4 5cil davno ali nema veze ne moram ja nista dokazivati Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
sve nek i stoji tvoja priča o 20v...neću se petljat uopće jer kak sam rekao taj 20v me ni ne zanima toliko... ali 10v je neka sasvim druga pjesma i nema veze sa pucanjem glava i šta ja znam...
od toliko priče nigdje ni jedne slike :hehe: :hehe:,ajde kad će slike
A jbg..srebrna 156ica sa 15" telefonkama, drvenarija unutrasnjost ... Sta se tu ima slikat hahah..a i sad je lagano pod snijegom
Ajd, mi smo znali za cari petaka dok si ti Daewoo Tico vozio