Na braniku nisam radio apsolutno ništa, nikakvo rezanje, dakle nastavak odgovara u postojeći utor, čak ostane i mjesta sa obadvije strane. Cijev na loncu sam skratio za pola tako da se nastavak ima na čemu držati a i ako je ne skratiš će ti viriti previše van jer ga ne možeš dovoljno navući na postojeću cijev zbog same račve nastavka. Čak i sam nastavak moraš skratit sa zadnje strane da ga možeš postaviti dovoljno pod branik jer ksd dođe do lonca previše strši. Ja sam ga skratio tik uz šelnu zato što ga još nisam zavario za lonac, dakle zasada ga drži šelna gore i tako kako sada stoji na autu to je sa šelnom. Ali budem ga skratio još malo jer ipak još mrvicu previše viri van za moj ukus samo onda ga moram rezati tako da izbacujem šelnu i onda ga moraš zavariti jer ga neće imati šta držat gore. I kad ga budem vario probat ću ga još malo više dobiti pod branik i to će onda biti to...
Kad mi je stigao na prvu mi se činio premali tj promjer cijevi mi je bio nekako premalen ali sada kad je gore nije to ni tak loše. Onako je decentan i nenametljiv, skoro pa taman.

[img width=640 height=480]