0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako vec uzimate šrot TQ, a bi original nisu vise dobre jer su stare i dugo stoje na skladistu, meni na 2.4 20v u 6mj pukla original unutarnja 2puta, a samo zato jer je guma stara i kruta.Od tada uzimam univerzalne ili od Wurth-a ili Berner-a, em je stjenka malo tanja a samom time je i puno gibljivija manđeta, pogotovo kod spuštenih alficu jer su mandjeta pod vecim opterecenjem
Evo jos jedna novost kupio zadnji spojler Slika dok je bio kod kolege Maki-a u prajmeru...hvala kolega na prodaji Zatim ga opiturali i montirali na auto i sad to ovako izlgeda...mada ce auto izgledati agresivnije kad se vratim na ljetni setup
Auto sve bolji i bolji
Odlična je sad Al daj nabavi bijele ili crne žmigavce
Odlično je sjeo, to je sad to S čim si ga lijepio?
Sjeo je kao original,bravo...Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo Matej imao sam sliku vec u mobu od ljepila za šajbe Teroson.
Vrhunski ko i uvijek . Al ja bi maknuo ove ratkape ako već moraš imat zimulje, totalno nagrđuju auto. Radije samo čeličane
ostavi radkape, baš ove oem izgledaju "telefonasto" kaj joj skroz paše čeličane crne su užas svih užaseva bilo 13 ili 17"
Jesi stavio primer prije silikona?
Nisam stavio primer jer mi je radio ovaj jedan moj pitur i bas smo gledali uputstva i dokucili da ne treba staviti primer nego samo zalijepili i evo drzi vrhunski
Vidičeš na autoputu jel triba prajmer staviti
Vjerovao ili ne zadnji put iz Splita prema Zadru kad sam je probao koliko ide ispala mi torx vida sa zadnjeg branika s lijeve strane doslovce je iscupala sa karoserije vjerovatno radi vitra ili brzine
Virujem , ja ne vozim iza tebe
Meni je reka da uzmem silkon za sajbu i obavezno primer. I evo nakon godinu ipo reka bi da je zašarafljeno za šajbu, pa i čvršće
Neznam za to ljepilo kako reagira bez prajmera. Sa sikom imam dosta iskustva , i di god sam radija bez prajmera ( nije mi se dalo trošiti) s vremenom se odlijepi. Sa prajmerom zaljepi tako da je nemoš capunom isčupati
Jeli ova zadnja slika kraj kafića?
Samo se ti šali , ruzina nikad ne spava
Di ima ova Tutela za servo i posto je litra?