0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
odlicno ide cuje se kako klizi lamela
na koliko ks si cca? stage 3 kvačilo kod mene je čudo,u 6. poklopim gas na 2500 okretaja,auto se oče raspast od vibracija ali kvačilo drži
Neznam ja mislim da sam otprilike na 200 ks a imam i ja kvacilo doma Sinter 5 pera samo ga jos necu mijenjati jer neznam sto me ceka npr. zamasnjak pa onda radije skupiti novce pa sve odjendanput promijeniti kvacilo,zamasnjak,potisni i semering radilice pa sam na miru.
Samo provjeri prije montaže da novi semering ima šuštu
Evo jedan video malo iz dosade krenuo iz trece brzine i osjeti se kako lamela na momente klizi i malo nemoguca misija snimati i voziti kad nemas stalak za kameru.
Vibracije su zbog zamasnjaka
Mogu bit i nosaci i poluosovina
Fine vibracije bez buke dolaze od poluosovina, 80% alfi vozi s losima, a jako treperenje iz motornog prostora uz buku je preskakanje slabe korpe i lameleZamzasnjaci nisu poddimdnzionirani, trebas vidjet na kakvim plocicama i lamelicama voze auto 1000+ ks...
Istina u vecini slucajeva za vibracije su krive poluosovine pogotovo ako fali masti u salicama,ne smiju biti bez masti zato se i stvaraju određene vibracije
Koliko se to lako provjeri?
Bogme pošteno FMIC je i meni želja, za sljedeću godinu.
Kada smo završili idemo se provozati da vidimo kako ide. Mario nagazio do daske, ide Alfa kao blesava, a ja mu onda kažem: "Ajde sad stisni gas do kraja da vidimo kako ide ".
i tako vi stisli do kraja na ovim 15-kama?
nabavi tablu od GTA haha, makar nema za dizel, al svj, 300kmh ti je potrebno
tebi kolega a i majstoru Viktoru na odrađenom poslu.Sad kada te pitaju koliko ti auto ide ti samo reci onoliko koliko pise na tabli
To je postao opaki stroj na trudu i volji. Viktor sa 3 kola bio drugi u zadru ako se ne varam , što on zna za 240 kmh , to sve sporo
Upravo tako za njega je ovo sporo pored njegove opake 155 turbo e to je prava pila