0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uh bas ide vrh!Koliko ste joj dali mm3 corbe ?
Cudi me da niste vise ,mi planiramo stila pocastiti sa 100tkom ako pumpa mogne isporuciti .
Evo neki brzinski video s obzirom da sam morao sam snimati i s jednom rukom voziti
odlicno
Pumpa i je problem moram je reparirati i pojačati da može filati više ali to poslije ljeta sad malo odmora jer me čeka tehnički,gume,kvačilo i sigurno će još nešto uletiti za uložiti tako da mi ne gine 1000 eura ulaganja ako ne i više
brutalan zvuk ima
Nije malo al jedna od lipših u gradu ...a i brzina je dobra Tribalo bi probati usporedni test ... al negdi na jesen
Ide to sad jako dobro, jos da je bolje gume
jako lijepo kolega, ide ko zvijer!
pratim temu od pocetka, ali tek sad pisem. svaka cast za alfu, odlicno radis. sad ide bas dobro ovo je po satu nekih 6.8-7 do 100 i oko 12 sekundi do 140. to je vise nego odlicno
Nemam riči Raketa...
Ide full dobro. Kad si negdje u Zagrebu s njom?
Uskoro će i tvoja Spyder-ica prodisati i ukrasiti motorni prostor
Ha ha jedino ako idem kod Saleta ili Alfatunera kad si u okolici Zadra da probamo
Poziranje ispred portosa Autić ti je bomba izbliza, al vrijeme ti je za neke racing felge, s obzirom na tu konjicu
29.4. Hoćemo se naći?
ja sličan zvuk mojoj crvenoj...remus lonac sa tim nastavkom mislim da je najbolje za jtd.... nema nikakvog onog gnjusnog huktanja fućkanja i općeg nereda u zvuku
Pa baš sam ovih dana htio to komentirati kako se svima čuje taj neki sova zvuk dok kod mene se nikad nije čuo kako sa 1749 turbom tako i sa ovom 2256 dapače sad je još i dublji zvuk.Ovakav sam lonac imao na Puntu GT i čuo se savršeno za 1.4 turbo.