0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jeb.. dobro opran auto ako nije prostor makinje pic pic. Ja sam jednom vadio akumulator i prao ga i postao sam trenutno predmet zafrkavanja. Ma nemaju pojma:-)nego sto je s ovim IC. Jer ovo veći od standardnog ili ga uopce nema u 8V verziji? Dojmovi? Sta mislis koliko ces uspit dignut snagu sa usis, ispuh plus remap. Jesi zadovoljan kako je isla prije?Zelja mi je postat vlasnik 147 ice pa se raspitujem.
Drži ručna. Jel lipsi zvuk sad?
nadam se da misliš prilikom montaže cr pumpe napravit i linearizaciju u mapi... moraš nabavit i senzor pritiska u railu drugi; do 1800 bara, da pumpa od mjeta ima efekta... ja kad sam ju stavio stlno mi je dizala pritisak preko 1500 bara i krepavala..
To je ta, znas koje detalje jos trebas za ic na full
Netrebas nista. I cf3 16v su limitirani ma 1450bara bez obzira sto imaji jaci senzor
Sve znam uskoro sam gore pa se nadam vožnji u Puntu :
Ovo je samo plug 'n play
Naravno, pun gas il nikako
naravno da je pnp i da se normalno voziš... tako sam i ja..al očekuj povremena gašenja ako ne staviš jači senzor pritiska i u mapi makneš limitator sa 1500 bara... simple as that
Koji senzor trebas? oces s multijeta?
Trebao bi si stavit turbinu jos od modela 1.9 16v i bude vristala onda...Inace vrlo ljep auto pratim dalje 👍Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Mozda je mali ali opet je najlaksi jer mu onda sve pase i auspuh i usis,a sa ovom treba svasta kemijat meni je jedino zao sto to nisam odvezao kod pravih decki da sloze mapuPoslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
premali pomak da je isplativ... 2256 sa 2.4 10v, znači manja verzija 2256 turba,kakav je na tvojoj ex 147, je idealan umjereni upgrde za 1.9 8v
Zar nemaju isti turbo 8V i 16V?
16v ima malo veći ispuh možda i kompresor ali jako male razlike da bi bile isplative... sa ovime 2256 sa 10v ti se otvara ugodnih 180-190 konja... za te cifre ne moraš ni kvačilo mijenjat i nemaš brige...
Vrlo slica je ista osovina samo je razlika u kucistima usis je veci na 16v za 1.5 mm i ispusno kuciste je drugacije i kod 16v je okrugli ulaz na granu nije ovalan ko na 8vPoslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Eto i to sad znam da ipak ima neke razlike u turbinama.Dobro kažeš 2256 je definitivno super kombinacija za laganih 180-190 konja.Koliko tvoja sad ima?