Najnovija zanimacija s obzirom da je auto odavno mehanički 1/1 pa pronalazim peezdarije

. Prije tjedan dva sam se pozabavio sa vizualno uvjerljivo najgorim dijelom auta, rubnjakom iza suvozačkih vrata. Laka tu nije bilo ni 2015. kad sam uzeo auto, nije me pretjerano smetalo, al sam naletio na ovaj video :
I odvažio se probat. Uglavnom, puno brušenja 600-1000-1500, pituranja, opet brušenja pa poliranja, sve na ruke, i ispalo je jako dobro. Da je bilo i više volje, dalo bi se i poigrat sa ovim točkicama, al eto samo sam bacio lak. Uglavnom, ja vidim di je , i naravno da nije savršeno, al netko sastrane gotovo pa nema šanse skužit di je bio otpali lak. Pitur bi vjerojatno rekao da treba sanirati cijeli rubnjak i C nosač, ovako je za 50-ak kuna sve rješeno. Uloženo i dobiveno - 100%
Ovo je rađeno sve običnim lakom, jer sam u Dalmaciji i nema ni soli ni kamenčića, pa je upitna trajnost svega, al da sam na kontinentu i da je neki bolji i noviji auto sigurno bi upotrijebio 2K lak koji bi držao godinama.
Prije :

Poslije :
Uskoro 5. registracija kod mene...
masculine girl names