Uf prašine. Reko-poreko

. Radilo se nešto, ajmo po redu :
Uzeo opet druge šušte, Eibach prodani, probao u međuvremenu i Blackline , al i to prodao, i stigle Novitec, stanje NOVO. Bile na akciji u Konzuma, ne mogu to propustit

Zasad mi najbolje pašu, a vjerujem da će odradit još barem 10ak mm ( i Eibach je 12-14mm nakon cca 2000km ''propao'', ovisno o kotaču ). Auto je tvrd i čvrst, za po gradu i na otvorenoj do 120 je dosta dobro, al na nekim većim brzinam sumnjam baš da bi to bilo to jer su ipak na OEM amortizerima. No to auto ionako rijetko vidi.

Dalje, napokon uredio plastiku ispod brisača, probao skinut, išao i do Sprinta al smo zaključili da se bolje to sve odradi na autu , pa je tako i bilo. Desnu sam skinuo, lijevu sam na autu i ispalo je odlično. Dupli Color Mat za plastiku

Skinuta klapna, detaljno opran leptir, rastavljena elektronika. Leptir je bio toliko prljav da ne znam kako je auto vozio, dobro je i primao gas s obzirom na stanje. Sad je to sve puno uvjerljivije, sve bliže smo 105ks . Carburator Cleaner i Contact Cleaner

Naručio sam si butylen traku preko Ebaya, za TI svjetla. Proučio sam skidanje branika, sprejevi su spremni, pa to sljedeće napadam

Trenutno smo na 210000km, 13tkm od kupnje