I dalje se bavim DIY popravcima, zamjenio sam bijelu žaruljicu bočnog žmigavca u narančastu, izgorjele žaruljice 3. stop svjetla

.E onda sam se odlučio nešto konkretnije. I malo poigrat sa kotačičima klime jer mi se nije davalo 300 i više kuna za cijeli novi sklop, malo guglanja i naletih na ovo :
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-andamp-gt/367724-repairing-a-gt-147-climate-control-unit.htmlNerviraju me od početka, jer su prelabavi, nemaju klik pa treba kirurškom preciznošću namještat ventilaciju, a pri jačoj rupi pali se ventilacija, šta je i glavni razlog zahebancije. Uglavnom rastavio sve, zalijepio pokidane dijelove sa dvokomponentnim ljepilom, i sastavio natrag, sve kao novo. Ukupni trošak = 30kn i 2 dana zajebancije. Ovako sam započeo :

Čišćenje senzora temperature :

I finalni proizvod :

Uz 30kn za ljepilo, i 2 dana zajebancije, preporučam i konjske živce jer će se u suprotnom sve pokidat. To je sve toliko jadno napravljeno da je pravo čudo da traje 15g

. Jedva čekam proljeće i oprugice, već mi ju se malo gadi gledat ovako nakaradno visoku.