Alfa Romeo 147 1.6 TS 105ks Distinctive 5v
Boja : Alfa Romeo Blu Casual 895/A
KM: 190000
Godište : 29.11. 2001Napokon i ja u alfi, za početak TS 105ks, auto nije brz, al to nije bitno, auto prati promet, da se preticat, i na autoputu može bit i u lijevoj traci

. Auto lijepo radi, vuče koliko može vuć, nema trzanja, čudnih mirisa, pali na zub i hladan i vruć. No o perfomansama nećemo, jer se tu nema šta pričat, ajmo o samom autu.
Auto je kraj 2001., sa ne baš čestom plavom sa efektom, boja kroz dan promjeni nekoliko nijansi. Auto po mojim pregledima i mog mehaničara i limara nije nikada imao jači udes, na autu je sve original, od stakala, do farova prednjih i zadnjih, sve naljepnice i slične gluposti su tu. Spojili smo ga na dijagnostiku, bez grešaka, auto je dignut na dizalicu, odispod je sve po ps-u, ima na par mjesta nešto hrđe, al sve zanemarivo, auto ima 14g. auto sam u nekoliko navrata provozao po gradu, na otvorenoj do 140, i to je sve prošlo ok.
Auto ima Distinctive opremu, dodatno na tu opremu ima i tempomat i metalik boju. Od ostale bitnije opreme 6 zračnih jastuka, automatska klima koja odlično hladi, apsolutno sve na struju, 4 prozora, retrovizore, board comp i sve šta ide uz Distinctive. Za full fale koža , šiber i još par sitnica. Unutrašnjost je odlično sačuvana, auto može proć pod 100tkm, sjedala su netaknuta, nemaju crtice jer je auto imao navlake.
Auto ima neke 16-ice Dotz ( mislim da su Daytona ), koje će letit ća jer ne stoje nikako, al moram prvo gume malo potrošit jer su gore Good Year iz 2012. sa ripnom od 6-7mm, pa mi se to sad ne isplati mjenjat. Isto tako, auto je kupljen sa zadnjim Lexus svjetlima ( original sam već vratio jer sam dobio sa autom oba ), i stražnjim zatamnjenim staklima ( folija isto ide dole ). Auto ima upisane sve dimenzije od 15-ica do 17-ica tako da tu nema brige
Planovi za budućnosti, tj. sljedeću godinu, uz naravno posložit mehaniku da bude 1/1 :
- eibach -3, tek toliko da dođe na normalnu razinu jer sad je auto SUV
- multispoke 17', 215-45,
- neki drugi zadnji lonac, jer ovaj sad odvratno izgleda.
- eventualno neka bež koža samo zbog plave boje
Uglavnom sve klasika, bez krkanije, sve sa ukusom i bez pretjerivanja. To je manje više to, za start je dobio friško ulje i filtere, dva stabilizatora, antifriz, nove retrovizore i prednji novi znak. Nakon toga samo toči vozi, pa ćemo vidit kako će se ponašat. Nadajmo se da će bit dobra
Jedna jedina slika od danas sa parkinga, nakon servisa, pranja, poliranja i rješavanja nekih sitnica ide fotografiranje