Gospodo, besmisleno je prepucavanje što je bolje, tko ima većeg i sl...
Svatko tjunira auto u okviru svojih želja i mogućnosti. Osobno vozim Alfe u kontinuitetu od 2002g. i isto toliko vremana ulažem novac u razne komponente, znači nakupilo se godina i Alfi..
Vezano za auspuh koji se provlači u priči, mogu reći da sam dugo vremena analizirao što da napravim. Razgovarao sam sa puno ljudi koji se razumiju u tematiku, na kraju i kroz određeno iskustvo koje sam i sam imao sa prethodnom neprežaljenom zlatnom GT-jkom zaključio sam da mi Milletech jedini može ponuditi high end" proizvod po točno zadanim parametrima.
Obzirom da sam kroz proces narudžbe, izrade i aplikacije finalnog proizvoda cijelo vrijeme bio interaktivno uključen u priču, moram reći da sam stvarno sretan konačnim rezultatom i visokom razinom profesionalizma.
Sigurno je da na tržištu postoje proizvođači koji rade velike serije proizvoda sličnih Milletech-u koji će u konačnici biti jeftiniji - poput Supersprinta kojeg sam imao na zlatnoj GT-jki u periodu od 2006-2014g.
Ne znači to nikako da je Supersprint loš, štoviše, osobno ga smatram kvalitetnim sustavom, ali stavite npr. bilo koji lonac Supersprint-a i Milletech-a jedan kraj drugoga i sve će Vam biti jasno. Ako netko poznaje Mileta, zna koliko je opsjednut auspusima, preciznošću izrade i materijalima koje koristi u svakom svom proizvodu..
No da ne duljim, svatko radi prema svojim željama i tako je najbolje na kraju!