Dakle dojmovi nakon malo vise od tjedan dana sa autom. Prvo da kazem u zadnje dvije godine moje vozacko iskustvo je zbog silnih rent-a-cara i car sheringa (osobito popularno tu u D) bilo saroliko. Pa sam tako u zadnje dvije god vozio u jedan ili puno navrata: BMW 1,3,X1,X3, i specijalnu prototip full electric 1-nicu(raketa), Audi A1, Peugeot 308, 2008, Fiat 500X, Ford Kugu i Focus, Nissan Qashqai, Mini cooper, cooper S(zvjer), Clubman, Countryman, cabrio, VW Passat CC, Seat Leon, Skoda, Octavia, Smart , Renault Captour, Citroen C3, Merc C i mora da sam nesto jos izostavio.
Anyway dakle dojmovi nakon 10dana sa 147

.

JTD je jako dobar dizel, na leru se cuje kao traktor ali zato kad je gas do poda i kad zarezi samo poleti, bez obzira bilo 1,2,3 ili4 osobe u autu. Taj motor se jednostavno igra sa tom karoserijom. Pitanje vremena kad ce mi to olaksat novcanik

Down side je da zbog glupog ogranicenja u njem prolazim grad uglavnom u trecoj max u drugoj jer se tu masovno vozi 50!

Da ne govorim sta to radi potrosnji za koju me nije toliko briga ali kad je vec dizelas..do sad sam imao dana od 7,5/100 a i dana od 10,5/100.
Vozne osobine.. Prednji kraj nije lagan sa dvolitarkim dizelom ali q2 cini to da se na kruznim tokovima ta tezina ne osjeca, bolje reci kao da ne postoji. Q2 je sjajan i ako ce biti izbora ne kupujem vise auto bez toga :

Generalno direktno upravljanje, GTA volan serijski daje dobar osjecaj u ruci i iskreno neznam sta se masovno pisao o nedostatku povratnih inf sa ceste, mozda je to radi 17 cola ali sa ceste se osjeca i vise nego dovoljno.
Udobnost.hm..dakle Berlin je u katastrofalnom stanju sa cestama i auto je dost tvrd. Samo po sebi me briga za udobnost nego se brinem radi ovjesa i koliko ce tu przivjeti uz takve ceste.
REdio jos ceka isporuku vilica za ugradnju a sad se polako bavim nabavkom felgi za zimu. Vrag mi neda mira pa umjesto da gledam 16 gledam rabljene 17 telefonke i ti ili pak gta no gta felge su skuplje..sta mislite?

: