Radi se na autu na mehanici
Promjenjeni prednji diskovi i pločice, brembo normalni ventilirajuci diskovi, nisu narezani niti brušeni,cijena 2 komada 64 eura sa poštarinom,pločice isto brembo 250 kn,prednja kočiona criva i o ulje u kočnicama.
Ulje selenia td i filter ulja. Termostat valeo, izvađen katalizator.
Turbina nije tila puniti,biti ce danas tokom dana pogledan ventil(mislim da je to Westgate

: ventil) i poluge da li štekaju i prerano otvaraju (naša sam na nekom forumu da je to nekog zafrkavalo pa se nadam da je i meni u tome problem jer mi se ne daje oko 2200 kn za novu turbinu).
Vozačev prag je počeja malo truliti, primjecen zazor između jednog fara i haube veći nego kod drugog i prednji branik "visi" prema naprid(uvatis ga i možeš ga podignuti tako da mislim da je samo nešto popuštano da nije ništa popucalo). Iduci vikend idem kod oca bratove žene da mi to sredi.
Ovaj tjedan bi tribale doći felge ozice 16-ice ako dode plaća

:
Također ovaj tjedan očekujem i vozačev retrovizor i plastični prag vozačev koji je polomljen.
Ako bude sve po planu za 2 tjedna bi tribala ići na farbanje u kućnom angažmanu. Planiram sa prijateljem odraditi svu pripremu(kitanje i brušenje i namještanje svih linija) te onda kod jednog lakirera da samo baci farbu na nju jer je to ipak malo zahtjevnije.
Slike cu staviti kad dođu felge.