- pošto u svakoj temi o pojedinoj trki bude samo par postova mislim da je dosta samo jedna tema za cijelu sezonu u koju možemo linkati, stavljati rezultate , najave evenata ,
i sve ostalo vezanu za utrke na 402 u ovoj sezoni... bile one međunarodnog ili "seoskog" karaktera...
- najavljena je paklena sezona , spominje se čak i balkanski kup 2015 sa 6 utrka po dvije u SCG, HR, I BIH..
-navest ču poznate datume i ono što sam uspio pohvatati pa ako ima pitanja ili ako nesto ima za dodati, pucajte...ubacujte linkove vezane uz utrke i najave istih...
dvije utrke u bih - MOSTAR 13 i 14.6.2015
- GLAMOC 25 i 26.7.2015
dvije u hr. -OSIJEKU
Trka 1 30 i 31.5.2015 i
Trka 2 5 i 6.9.2015
-navedene 4 boduju se za prvenstvo BIH
- u kupu i PH če se voziti po pogonima + dizel
Za pogone je time index 12.5 dok je za dizele 14,5
(minimalno vrijeme da bi se natjecali za PH, znači klase su po pogonima)
- za ostale imaju i dalje normalno po sekundama kako je i bilo...ali Novina je ovo sa PRO klasama,
i vozačima koji se odluče voziti i ovo, utrke se uvode u FIA kalendar.
U sezoni 2015 će Regija Sjever ponovno oživjeti, bodovanjem utrka u V.Gorici (2), Osijeku (4) (dva poznata datuma po dvije utrke subota i nedjelja) i Splitu (2). Voze se sve klase, kao i uvijek do sada, od 16 do 9 (i niže).
-licence za regiju če se izdavati na licu mjesta, dok za PH morate biti član kluba koji je u sustavu Haksa
(Ako nekog zanima detaljnije može na pm ili u ovoj temi pitajte kako to funkcionira)
-za 16 dana je prva utrka u velikoj gorici, evo i linka
http://utrkaubrzanja.com/..jučer nakon dva sat otvorenih prijava prijavljeno je 100 auta...
- za oko 32 dana je utrka u osijeku...
mislim da če ovo biti najjača sezona što se tiče street race u smislu količine brzih auta i organizacije jer su se konačno uspili dogovoriti i usaglasiti oko nekih stvari...na nama je da pratimo i uživamo...
camaro od ede je u češkoj za vikend odvezao 7.5 sekundi (gumirana podloga)
i porušio sve balkanske rekorde i nade ostalima da če ovu sezonu mu moči priči...
znači , biti če pakleno gledati camara kako napada sedmicu ,
iako če na našim podlogamaju teško ostvariti no bumo vidili...