Iman boce i komplat garnituru za autogeno kidaje-varenje, malo je falilo da bude prvi sw kabrio

:

:
Prvo san jedno uru vrimena rasciscava garazu, jer kad ja nisan doma moj caca od garaze nepravi skladiste nepotrebnih stvari..... Onda san diga plactiku na pragu vozacevih vrata i vidija da su sajle ook zakacene i da tu nije problem, jedno pet minuti bestiji i gledanja u zid, vratija san se u stan i nariza malo pancete. Nabavija san domace a adidas

Vratija san se u garazu pa izvadija djecju sjedalicu i gurnija makinju u jednu stranu, 5-10 minuti trazija polugicu, konopcic ili neki kurac koji bi pametan covik stavija da se u ovakvom slucaju moze otvorit portepak i nema nicega, opet red bestimji red ocajavanja red bestimji i onda san pokusa skinut plastiku koja je na oko brave ali osim vida koje sam dobivaja iz portepaka ima i vida koje su pritisnula vrata i ne mogu doc do njih dok ne otvorim vrata, a vrete ne mogu otvorit jer nemogu doc do brave.
Dilema ocu li govno zapalit ili je ispilat brusilicom ili je ispilat rezacem ......
Vratin se u stan ulogiran na forum nadajuci se slici neke polugice koja otvara vrata a ja san corav i ne nalazin je, nema slike. Zena spava, mali spava i sitin se dok san vozija audija i ja san suboton ujutro spava
Vratin se u garazi i uspijen iscupat makinju kroz vrata iza suvozaca, legnem u portepak i skinem plastiku koja je na portepak vratima, skinem plastiku koja je zastita-maska brave kacavidom otvorim portepak vrata i ne kuzim u cemu je bija problem. Zatvorim vrata povucem polugu ispod vozaceva sica i vrata se otvore, ponovim postupak 5-6 puta i vrata se normalno otvaraju. Ostavija san makinju u garazi izbacija sw vanka dosa u stan i jos uvik san pod dojmom