E sad vako zadnje ali ZADNJE vracanje u proslost.
Trazija sam da se ovde zalipe stari postovi jer ja iz svega stojim, nemam razloga nista skrivat i zelim da se zna kompletna povjest od kada je auto u Hrvatskoj.
Razlog zasto sam ovde sve napisa i zasto sam napisa dio onoga sta sam dozivija u temi koja je u Nasim iskustvim je jer mislim da forum i sluzi za to, da ako bilo tko nekoga prevari da drugi za to znaju, meni bi bilo jako krivo da bilo tko dozivi isto jer sam ja sutio i nisam nikoga upozorija na ono sta se meni dogodilo.
Slike ili bilo kakvi dokazi.... ako stavim sliku puknute glave i cilindra koji je pliva u vodi moze doci pitanje aaaa jeli to motor koji je meni dosa s autom, ako stavim slike sata koji pokazuje 724 000 a dali sam ja u Splitu lazira to testiranje, ko kaze da je raspadnuti kiler s mog auta.........Nije mi cilj nikoga ubjedjivat, ko viruje ok ko ne viruje isto ok ja sam svoje napravija s tim sta sam ostatak pucanstva upozorija koga se trebaju cuvati u transakcijama.
Dali ce cjenjeni gospodin ista dalje pisat nije mi ni najmanje bitno jer ja te postove ne vidim tako da to je to, ne zelim vise pisati o onome sta je bilo i necu vise pisati o onome sta je bilo. Auto je dok je bilo razjebano i vozilo i dok je bilo rastavljeno vidilo xy ljudi i mehanicara u Splitu, ako nekog bilo sta zanima nadjite i pitajte bilo kog osim mene jer ja sam ovu pricu zakljucija.
Ljepi pozdrav od gospodina Jelače ( Pinga ) :

: