da, iz sb je... Da sam uzimao za kes, ne bi uzimao bas ovu alfu, ali posto sam davao drugi auto (posto ga nisam ni ja sam mogao prodati za kes) , plus doplata , nisam morao birati...
na mom autu je rega bila jos 2 mj, ovdje je do kraja 12 mj,, znaci tamo bi morao dati jos 300e ulaganja da ga regam i malo sredim, ovdje nemam ulaganja osim ako ja ne zelim, ispada da sam doplatio samo 600 e, ako uracunam regu i sve, sto po meni nije ni lose...
Ima jedan problem ,sto se onaj bezbojni lak guli, tj dosta se vec i ogulilo, sad, kako da ovo ostalo ogulim? citam negdje da se moze s jakim miniwashom sve to skinuti, sto bi ja i uradio, jer obicna mat boja ni ne izgleda tako lose,a bar auto nece biti u 2 boje

.. ne primjeti se izdaleka,samo kad se jako priblizis...
Boja je malo cudna, ta baby plava, ali sta ces ... po noci je bijel..
Zanima me cijena termostata ? citam negdje da je preko 300 kn... sto je po meni malo i previse,ali ok ako je tako... to mi je sad najbitnije da rijesim... U voznji je na 50 c, i ajd nije toliko hladno da se ne mozes ugrijati,al ne duva bas ono toplo. dok u gradu bude bolje, kad stojim, temp se digne, krenem,padne
Sto se tice ovih kurcica gore, sta bi to moglo biti? alarm ili? to sam vidjao po par 156 tica, samo svaki je bio drukcijeg oblika, neki su manji, neki veci, neki gore, neki dole kod sajbe ... itd
E sad sto se motora tice..
ako je istina ( moze biti a ne mora biti )..
posto mu zena vozila auto (znate kakve su zene), bio je valjda ostao bez ulja ili prokuhao , i zaribao motor na autocesti...
dovezao je novi motor iz italije, s 60k km, znaci radjen je ,remenje itd.. i s njim je presao 15k km, znaci 75000 bi trebao imati novi motor.. ako je presao 15 k, onda bi ja trebao biti miran jos 45-50.. ali opet, to on prica, dal je istina ili ne....
motor mi radi dobro, ne podsjeca me na dizel, tako da varijator vjerojatno nije los? jedino sto cujem mirkoremen, tj spaner ili sta vec kad dodam gas.. to je i on sam rekao...
rijesim termostat i mikroremen i mislim da vise nemam nikakvih bitnijih ulaganja osim ako ja ne zelim (ozvucenje itd)..
E da, i to sto se gusi na benzinu me isto pati.. pali se lampica injektora, iako koliko citam ovdje, ne moraju biti injektori u pitanju... Recimo ako lagano dajem gas, on ubrzava, kad stisnem do kraja, onda se gusi..
To sam imao i na proslom boxeru, posto sam ga stalno na plin vozio,,al ovdje mi je zao, volio bih da benzin dobro radi...