0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo, stigli novi dodatci za poboljšanje performansi moje alfe (Image removed from quote.)Colombo & Bariani usisne bregasteAR24.099.268S.A2 (1) Road medium 9.9 9.4 268°/272° 112°/110° 22°/66°-59°/19° 1.4/0.7http://www.avcweber.gr/downloads/vendors/20090128175802.C&B%20cataloque%2009web.pdfViše informacija slijedeći tjedan kada Seb napravi ugradnju i veliki servis
Uvjek treba još
ti si ulupao pare kad si kupio alfu, mogao si kupit MERCEDES 190 D
Kolko je vec ulupano u 166 mogo si se ladno vozit u nekom AMG-u
Ja glasujem za AMG. Na njemu ne moraš ništa kemijat i izmišljat. Sve već imaš
Syebaše čovjeku galeriju zbog smrdljivog AMG-a...Kad vi svi skupa samnom uložite ovoliko para u auto i budemo svi skupa imali ovakav auto onda se javite Do taada samo skinemo kapu Damiru
para ne cini razliku gospodina od seljaka vec stil
Čim veći Mercedes veća seljačina
ja bi htio onda bit velika seljacina
zar si vec kompresor nasao?
:
Otvorena opreacija srca, a znam da si nekaj govorio da razmisljas o turbu ili kompresoru.
Na prethodnoj stranici je objašnjeno što se radi (ugradnja bregastih ) Kompresor ili turbo u nekoj od slijedećih faza
Shodno tome je onda " što manji Mercedes, to manja seljačina" manji nisam mogao naći (Image removed from quote.)BTW dobro je poslužio dok je Alfa kod Seba na "otvorenoj operaciji srca"
Ono što sam ja imao prilike čuti prije koji tjedan me je ostavilo bez teksta . Zvuk koji tvoja Alfa proizvodi je .